Brđanka: nemar besnih ili bolesnih građana, ali i države?

Izvor: Aleksinac.net, 19.Feb.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brđanka: nemar besnih ili bolesnih građana, ali i države?

Fotoreportaža naše čitateljke B.I. nam ukazuje na podeljenu krivicu za stanje koje se može zateći u parku Brđanka.

Naime, na fotografijama se jasno vidi da su neki bolesni umovi odlučili da unište ljuljaške i ostatak mobilijara na Brđanci. Ne znamo motive, osim da je reč o ljudima koje treba uhapsiti i strogo kazniti.

I država je kriva, jer do sada se ovako nešto dešavalo više puta, ali nikome od nadležnih nije stalo da pokuša da pronađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i kazni ove vandale. Da se kojim slučajem desilo da su bar trojica od njih pronađeni, i kažnjeni po zakonu, za uništavanje rasvete na Brđanci, ljuljaški, klupa itd. budite sigurni da im ne bi tako lako palo na pamet da to ponovo urade. Zato odavde šaljemo apel, molbu ili zahtev i građanima i nadležnima:

,,Brđanka je srce Aleksinca, budimo deo njenog lepšeg izgleda, sačuvajmo je!"

Izvor: Proverena vest

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.