Boranin uhapšen zbog razbojništva

Izvor: Bor030.net, 13.Maj.2020, 14:10

Boranin uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su I. Š. (1996) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On se sumnjiči da je više puta udario šezdesetsedmogodišnjeg muškarca i oteo mu novac. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. The post Boranin uhapšen zbog razbojništva appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšen mladić zbog pljačke 67-godišnjeg muškarca

Izvor: B92, 13.Maj.2020

Policija je u Boru uhapsila I. Š. (24) iz tog grada pod sumnjom da je više puta udario 67-godišnjeg muškarca i oteo mu novac...I. Š. se tereti za krivično delo razbojništvo i on će u roku od 48 sati uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.