Besplatni zdravstveni pregledi u nedelju u Boru

Izvor: Bor030.net, 02.Nov.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni zdravstveni pregledi u nedelju u Boru

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 3. novembra i u Boru. U akciju su uključeni Dom zdravlja i Opšta Bolnica u periodu od 8 do 16 sati. Lekari će u borskom Domu zdravlja vršiti neurološke i EKG preglede, meriti krvni pritisak i određivati nivo šećera u krvi zainteresovanim pacijentima. […] The post Besplatni zdravstveni pregledi u nedelju u Boru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Besplatni pregledi na Limanu IV i u KCV-u

Izvor: Radio 021, 03.Nov.2019, 09:48

Ministarstvo zdravlja danas, 3. novembra, od 8 do 16 časova, organizuje besplatne preventivne preglede za građane...Ovom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, mogu da obave neurološke i oftalmološke preglede u zgradi Poliklinike Kliničkog centra Vojvodine...KCV poziva sve građane...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.