Apel policije:  VOZITE PAŽLJIVIJE PORED ŠKOLA, POČELO DRUGO POLUGODIŠTE!

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Jan.2024, 05:37

Apel policije: VOZITE PAŽLJIVIJE PORED ŠKOLA, POČELO DRUGO POLUGODIŠTE!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da obrate posebnu pažnju u zonama škola, budući da se od ponedeljka učenici osnovnih i srednjih šlola vraćaju u školske klupe.
Saobraćajna policija biće prisutna u zonama svih škola i preduzimaće mere kako bi učenici bili bezbedni.
Bezbednost dece u saobraćaju je odgovornost svih nas i zato u zonama škola smanjite brzinu, zaustavite se ispred pešačkog prelaza i ne ugrožavajte bezbednost učenika nepropisnim parkiranjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Ministarstvo unutrašnjih poslova đacima želi uspešan nastavak školske godine.
Članak Apel policije: VOZITE PAŽLJIVIJE PORED ŠKOLA, POČELO DRUGO POLUGODIŠTE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.