Američki ambasador Kristofel Hil na jugu Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 27.Mar.2023, 10:14

Američki ambasador Kristofel Hil na jugu Srbije

Ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil, od ponedeljka do srede boraviće u poseti jugu Srbije. Hil će posetiti Bujanovac, Preševo i Vranje u ponedeljak, utorak i sredu . U ponedeljak Hil ima sastnak sa predsednikom opštine Bujanovac Nagipom Arifijem, u utorak sa predsednikom opštine Preševo a u sredu sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem. Pored ovih sastanaka, ambasador će se sresti sa učesnicima programa u Američkom kutku, poslovnim ljudima iz Bujanovca i Preseva, posetiće Bazu JUG i fabriku vode Rosa, najavljeno je iz američke ambasade.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Hil: Bujanovac, Preševo i Medveđa nisu ni na koji način deo Briselskog dijaloga

Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2023

BUJANOVAC..SAD stoje iza sporazuma u Ohridu I trudiće se da on bude primenjen, rekao je danas u Bujanovcu ambasador Sjjedinjenih američkih država u Beogradu Kristofer Hil I podvukao da opštine Bujanovca, Preševo I Medveđa ni na koji način neće biti deo Briselskog dijaloga...On je dodao I da je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.