Izvor: Soko-zabava.info, 27.Jul.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako želite savršeno posluženje za proslavu: ketering

Koji god povod i tip proslave da Vas čeka, ketering zalogaji biće pravo rešenje za Vas.

Ovaj tip posluženja ne samo da štedi vreme već će, u zavisnosti od vrste slavlja, biti i savršen ugođaj za oko. Divno dekorisani zalogaji primamiće svačiju pažnju i izazvati oduševljenje svih zvanica.

Svaka organizacija podrazumeva brižljivo planiranje i, često, nedostatak vremena. Da ne biste trošili sate pored šporeta ili u potrazi za novim i neobičnim receptima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << ketering bi trebalo da postane Vaš izbor.

Ova vrsta posluženja ne samo što će Vam uštedeti vreme potrebno za kuvanje i spremanje, nego će i, sasvim sigurno, obezbediti neuporedivo veći broj ukusa nego što bi ih bilo da sami pripremate trpezu.

Kada se odlučite za ketering agenciju, brižljivo isplanirajte sve vrste hrane koje želite da budu posluženi i dogovorite njihov dolazak na vreme.

Profesionalne ketering kompanije same obavljaju dostavu, te se potrudite da nađete neku ovog tipa kako sami ne biste brinuli o transportu.

Takođe, raspitajte se među zaposlenima ketering agencije kolika količina hrane će Vam biti potrebna, a u zavisnosti od broja gostiju, kako se ne bi desilo da Vam ostane mnogo više ili da Vam, u sred slavlja, ponestane posluženja.

Ketering za poslovne proslave može podrazumevati zalogajčiće uz koktele ili pak čitav ketering u vidu švedskog stola.

Za šta god da se odlučite, naš je savet da birate i slane i slatke ketering zalogaje. Često se dešava da ovi drugi nedostaju na koktelima, te se ovim detaljem izdvojte od ostalih.

Pošto proslave firmi treba da ostanu u poslovnim granicama, dogovorite sa ketering agencijom dekorisanje švedskog stola u dve ili tri boje ili pak naručite makaronse u obliku i bojama logoa firme, što će sigurno sve Vaše poslovne saradnike oduševiti.

Venčanja se pamte po dobrom provodu, ali i po hrani. Budite drugačiji od ostalih i pripremite svojim zvanicama ketering švedski sto, koji će sadržati sve od predjela do slatkiša.

Najpre, rešite se za minijaturne ketering u vidu predjela, u okviru kog bi trebalo da se nađe meze, ali i razne pitice, rolati, sendvičići i slično.

Zatim se, umesto glavnog jela, rešite za ketering u vidu roštilja i različitih umaka od povrća, ili pak ribljih specijaliteta.

Za kraj, umesto nekoliko svadbenih torti, neka jednu veliku tortu za venčanje prati slatki ketering švedski sto. Mnoštvo kolačića raznih boja biće veoma zahvalno za dekoraciju, a sve se veoma lako možete dogovoriti sa ketering kompanijom sa kojom ćete podeliti svoje zamisli.

Konačno, neka naredna proslava rođendana prođe bez uobičajenog stresa, trke i priprema.

Umesto da kuvate i spremate, posvetite se sebi, da biste bili sveži i odmorni za goste, ali pre toga izaberite ketering posluženje u vidu koktel hrane, koje gosti mogu jesti i „s nogu“, dok žurka bude u punom jeku.

Rođandansku tortu neka ovog puta zameni ketering slatki švedski sto, ili pak torta od makaronsa u vidu kupe, jer će upravo to Vašu proslavu učiniti originalnijom od ostalih.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.