ATD: Nikada više pacijenata, za dan 373 pregleda, od čega 218 prvih

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jan.2022, 01:13

ATD: Nikada više pacijenata, za dan 373 pregleda, od čega 218 prvih

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 373 pregleda, od čega 218 prvih. To je najveći broj pregleda od početka epidemije koronavirusa u Vranju.   Tokom proteklog dana, urađeno je 6 PCR i 227 antigenskih testova.    Od toga 143 su pozitivna na koronavirus.   U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 19 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je 7 na kiseoniku.   Tokom proteklog dana hospitalizovano je još 5 bolesnika, dok su 3 otpuštena na kućno lečenje.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve i u Dečjoj kovid ambulanti, 15 dece pozitivno na koronu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jan.2022

U Kovid ambulanti za decu Zdravstvenog centra (ZC) Vranje, tokom proteklog dana, obavljeno je ukupno 56 pregleda. Od ukupnog broja pregleda, prvih je bilo 46, od čega 21 prvi pregled dece starosti do 7 godina.   Obavljeno je 39 antigenskih testova, čiji su rezultati pokazali da je 14 dece pozitivno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.