AMSS: Oprez zbog MAGLE

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2020, 10:37

AMSS: Oprez zbog MAGLE

Magla, jutarnji mraz i poledica otežavaju vožnju na većini puteva u Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Vidljivost je smanjena na oko 200 metara na području Beograda, Banatskog Karlovca, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Kraljeva, Zaječara, Vladičinog Hana i Vranja.   Na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.    Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Batrovci čekaju 180 minuta, a na prelazu Kelebija oko 120 minuta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

AMSS: Zadržavanje teretnih vozila na Batrovcima tri sata

Izvor: Danas, 26.Nov.2020

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da se teretna vozila na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, čekaju tri sata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.