Izvor: Pančevac-online.com, 05.Nov.2023, 21:03

AKCIJA MUP-a: Pronađeno 77 migranata i komadi municije

U nastavku akcije koju MUP sprovodi na suzbijanju iregularnih migracija pronađeno 77 migranata, kao i komadi municije različitog kalibra i dva noža, saopšteno je iz MUP-a. Ističu da je u toku jedna opsežna akcija. Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je večeras da je u nastavku akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi na […] The post AKCIJA MUP-a: Pronađeno 77 migranata i komadi municije appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Srbiji pronašla 77 migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2023

Pomoćnik direktora policije Srbije Dejan Luković izjavio je 5. novembra da je, u nastavku akcije na suzbijanju iregularnih migracija, pronađeno 77 migranata, 18 komada municije različitog kalibra, dva noža, četiri mobilna telefona, kao i dva laptopa koji će biti predmet obrade. Luković je istaknuo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.