9. Sajam meda i vina u Negotinu 12. maja

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Maj.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9. Sajam meda i vina u Negotinu 12. maja

9. Sajam meda i vina u Negotinu biće održan 12. maja i okupiće veliki broj učesnika iz Srbije, Bugarske i Rumunije, proizvođače meda, vina, suvenira, lekovitog bilja, proizvodjače prateće opreme, gastronome, i sve one koji se bave prodajom, distribucijom i konzumiranjem meda i vina.
Pored zvaničnog programa, biće organizovane degustacije i predavanja iz oblasti vinarstva i pčelarstva. U sklopu programa je ocenjivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i proglašenje Najboljeg vina na Sajmu.
Ceo festival biće propraćen bogatim kulturno - zabavnim programom.koja se održava u okviru realizacije projekta “VENI, VINO, VICI” koji zajednički realizuju Zavičajni muzej Knjaževac, Privredna komora iz Vidina i Regionalni centar za održivi razvoj i razvoj preduzetništva TIMOK iz Zaječara.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FoodArt festival u Delta City-ju

Izvor: NaDlanu.com, 06.Maj.2014

Degustacije najkvalitetnijih sireva, vina, pršuta i drugih delikatesa, kao i radionice karvinga, sugar art-a i molekularne gastroniomije – predstavljaju samo deo programa u kome će posetioci Delta City-ja imati priliku da uživaju u okviru drugog po redu „FoodArt festivala“, koji se održava...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.