ЗАТВОРЕНА БИРАЛИШТА У АПАТИНУ, 29 ОДСТО БИРАЧА ГЛАСАЛО

Izvor: Radio Dunav, 16.Jan.2022, 21:16

ЗАТВОРЕНА БИРАЛИШТА У АПАТИНУ, 29 ОДСТО БИРАЧА ГЛАСАЛО

На Републичком референдуму о промени Устава у области правосуђа у 20 часова су затворена биралишта. Према подацима Републичке изборне комисије, а на основу референтних бирачких места одзив гласача у Апатину је био 29 одсто.
На гласачком месту бр. 3 -Вртић „Пчелица“ у >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << улици Огњена Прице данас је на референдум изашло 255 од 801 уписаног бирача или 31,8 одсто. На гласачком месту бр. 10 – ОШ „Жарко Зрењанин“ гласало је 249 од 808 уписаних бирача или 30,8 одсто. У Kупусини на гласачком месту бр. 27 до 20 часова гласало је 195 граћана или 22,9 одсто уписаних бирача.
Тачан резултат биће познат након што се обраде подаци са свих бирачких места.
Укупан број гласача уписаних у Јединствени бирачки списак на територији општине Апатин је 24.964, а гласање је одржано на 29 бирачких места.
Референдумски дан је протекао мирно, а излазност је у послеподневним сатима била већа.
The post ЗАТВОРЕНА БИРАЛИШТА У АПАТИНУ, 29 ОДСТО БИРАЧА ГЛАСАЛО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.