Izvor: Radio Dunav, 02.Mar.2021, 10:08

ПРИГРЕВЧАНИ ЛАКО САВЛАДАЛИ ЦРЕПАЈУ

Рукометаши „ПИК Пригревице“ су у десетом колу Друге лиге Север на гостовању у Црепаји победили истоимену екипу резултатом 31:28.
Пригревчани су од старта утакмице показали да су бољи тим и на полувреме су отишли са четири гола вишка (13:17). Изабраници Милке НИкшић су и након >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << одмора наставили у истом ритму и победа ни једног момента није доводила у питање. Најефикаснији у редовима „ПИК Пригревице“ био је Душан Ћеран са десет голова, а два мање је постигао Војин Чабрило.
Пригревчани су тренутно шести на табели са пет победа и четири пораза, а у наредном колу на свом терену играју против четвртопласиране екипе „ЖСК 1955“ из Жабља.
The post ПРИГРЕВЧАНИ ЛАКО САВЛАДАЛИ ЦРЕПАЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.