Izvor: Radio Dunav, 20.Maj.2022, 08:59

„МЛАДОСТ“, „ТЕРЕКВЕШ“ И „ДИНАМО“ ДОМАЋИНИ, „БРАТСТВО“ И „ЈЕДИНСТВО“ ГОСТУЈУ

Фудбалери „Младости“ ће сутра, 21. маја 2022. године од 17 часова на стадиону крај Дунава у Апатину у оквиру 28. кола Војвођанске лиге север угостити екипу „Препород“. Апатинци са 33 бода заузимају једанаесту позицију на табели, док екипа из Новог Жедника има два бода више и тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << је девета. У првом делу сезоне ова два тима су резултатом 2:2 поделили бодове.
Дерби 27. кола Подручне фудбалске лиге Сомбор ће бити одигран у недељу, 22. маја од 17 часова, када ће се у Раткову састати домаћи „Раднички“ који је другопласирани тим лиге и лидер првенства, екипа пригревачког „Братства“. Пригревчани у овој сезони знају само за победе и освојили су максималних 78 бодова, док „Раднички“ као њихов најближи пратилац има чак 23 бода мање.
Свилојевачки „Тереквеш“ у недељу, 22. маја од 17 часова пред својим навијачима игра важан меч 24. кола Међуопштинске фудбалске лиге први разред против „Динама“ из Бачког Брега. Свилојевчани са 22 бода заузимају десету позицију на табели, док су гости са три бода мање претпоследњи и са фењерашем, „Граничаром“ из Риђице води битку за опстанак у овом рангу такмичења. До краја првенства је остало још три кола и у игри је девет бодова, тако да би „Тереквешу“ бодови у овом мечу били од великог значаја.
У недељу, 22. маја биће одиграно 19. коло Међуопштинске фудбалске лиге други разред, а дерби меч ће бити одигран у Растини где ће трећепласирани „Полет“ који има 27 бодова од 17 часова угостити „Јединство“ са Рибарева које има бод више и тренутно је на другој позицији. Растинци још увек матемачки имају шансу да освоје прво место, док су „салашари“ прилику за то прокоцкали поразом у претходном колу од лидера првенства, екипе „Телечка“. У исто време на игралишту у Сонти ће почети дерби зачеља најнижег ранга такмичења у којем ће снаге одмерити домаћи „Динамо“ који претпоследњи на табели и последњепласирани „Спорт“ из Бездана.
The post „МЛАДОСТ“, „ТЕРЕКВЕШ“ И „ДИНАМО“ ДОМАЋИНИ, „БРАТСТВО“ И „ЈЕДИНСТВО“ ГОСТУЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.