U KOJEM ĆE SASTAVU GRČKA NA SP? Mnogo problema za Itudisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 13:48

U KOJEM ĆE SASTAVU GRČKA NA SP? Mnogo problema za Itudisa

Janis Adetokupmo verovatno propušta Mundobasket.

Prošle godine na Evropskom prvenstvu reprezentacija Grčke imala je veoma respektabilan sastav predvođen Janisom Adetokumpom, ali se čini da će situacija biti znatno drugačija na predstojećem Svetskom prvenstvu sudeći prema medijima iz zemlje Helena.

Grčka će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa SAD, Jordanom i Novim Zelandom i verovatno će biti bez Janisa Adetokupma koji je operisao koleno i pod veikim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znakom pitanja. Njegov brat Kostas je takođe povređen i najverovatnije neće igrati na Mundobasketu.

To nije kraj problema za Grčku pošto Kostas Slukas planira da se odmori tokom leta posle teške sezone u Olimpijakosu i prelaska u Panatinaikos koji je izazvao veliku buru. Nik Kalates takođe namereva da odmori ovog leta, pa bi Tomas Volkap mogao da bude pozvan, a upitno je i igranje Joanisa Papetrua zbog povrede ramena pa je velika nepoznanica kako će izgledati spisak Dimitrisa Itudisa.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.