Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 15:29

Nema kraja problemima: Grčka bez Spanulisa traži vizu za Tokio

Veteran će prema poslednjim informacijama propustiti učešće na kvalifikacionom turniru u Kanadi

Nižu se problemi za reprezentaciju Grčke pred borbe za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Janis i Tanazis Adetokunbo su sprečeni da pomognu državnom timu zbog obaveza u plej-ofu NBA lige, dok su povrede od terena odvojile Janisa Papapetrua i Jorgosa Printezisa. Sada im se pridružio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Vasilis Spanulis.

Iskusni plejmejker se vratio u reprezentaciju na insisitranje selektora Rika Pitina, ali je propustio Akropolis kup zbog problema sa listom. Problem je u međuvremenu postao još veći, nelagoda u mišiću pretvorila se u istegnuće i košarkaš Olimpijakosa će propustiti kvalifikacioni turnir za plasman u Tokio, prenosi Eurohoops.

Naime, on će danas ponovo biti potvrgnut testovima, ali šanse da se nađe na spisku putnika za Kanadu su jako male u ovom trenutku.

Grčka će kvalifikacije igrati u Viktoriji, a u grupi je sa selekcijom domaćina Kanadom i Kinom. Sa druge strane žreba su Urugvaj, Češka i Turska, a samo jedna od pomenutih šest reprezentacija će igrati na košarkaškom turniru u Japanu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vize,   Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.