Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 10:17

Mr. Greek Gyros & Kebab – autentična grčka kuhinja u srcu Beograda

Mr. Greek Gyros & Kebab - Restoran koji će vam otkriti male tajne velikih majstora kuhinje, koji se već preko dvadeset godina bave izradom najukusnijih mediteranskih jela. Svojim gostima trudi se da pruži potpuni ugođaj, te da ih samo jednim mirisom ili ukusom podseti na letovanje na egzotičnom grčkom ostrvu. Pored objekta na drugom spratu Tržnog centra Galerija, u Food Hall-u, restoran je od skoro dostupan i u ulici Vuka Karadžića br. 9, u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mr. Greek Gyros & Kebab – autentična grčka kuhinja u srcu Beograda

Izvor: Danas, 18.Jul.2023

Mr. Greek Gyros & Kebab - restoran koji će vam otkriti male tajne velikih majstora kuhinje, koji se već preko dvadeset godina bave izradom najukusnijih mediteranskih jela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.