Grčka - Oli se kockao u Solunu, PAO rutinski

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka - Oli se kockao u Solunu, PAO rutinski

Branilac trofeja rutinski je odradio posao na domaćem terenu, dok je Olimpijakos u Solunu teškom mukom odbranio prednost iz prvog poluvremena.

Grčki velikani ostvarili su nove pobede u domaćem prvenstvu i tako nastavili pobedonosne nizove.

Aktuelni šampion Panatinaikos rutinirao je poslednjeplasirani Retimno i slavio rezultatom 88:64 (21:14, 25:14, 21:20, 21:16) u poslednjem meču 4. kola.

PAO su do četvrte pobede u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grčkom šampionatu vodili Met Lodžeski (16 pts, 3 sk) i Janis Papapetru (13 pts, 6 sk), a dvocifren poenterski učinak ostvario je još Stefon Lasme (10 pts, 3 sk).

Olimpijakos je do četvrte pobede u grčkom šampionatu stigao na neugodnom gostovanju ekipi Arisa iz Soluna.

Crveno-beli iz Pireja slavili su rezultatom 68:64 (25:12, 19:16, 12:19, 12:17), a pobeda je dovedena u pitanje usled dosta slabije igre Olimpijakosa u drugom poluvremenu.

Po 11 poena za Oli postigli su Jorgos Printezis (6 sk) i Vasilis Spanulis (6 sk, 5 as), a naš Nikola Milutinov ubacio je 4 poena i ostvario 5 skokova za 13 minuta na terenu.

PAO i Olimpijakos posle četiri odigrana kola imaju po četiri pobede i drže lidersku poziciju na tabeli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL - Oli se umalo opekao na "fenjer" (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2018

Rezervista Dimitros Manos sprečio je bruku na "Karaiskakisu"...Fudbaleri Olimpijakosa stigli su do pete prvenstvene pobede mnogo teže nego što se očekivalo...Olimpijakos je trebalo da ima lak posao jer je na "Karaiskakis" stigao poslednjeplasirani tim grčke Super lige, ali se Apolon iz Smirne pokazao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.