Goca Tržan pocepala Nedinog zeta (Video)

Izvor: Svet plus, 28.Jan.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan pocepala Nedinog zeta (Video)

Neda Ukraden napravila je veliku žurku povodom rođenja svojih unuka, koje je na svet pre dva dana donela njena ćerka Jelena. Jedna od najveselijih gošći bila je pevačica Goca Tržan, koja je prvo čestitala svojoj koleginici Nedi, a potom novopečenom tata Peđi svom snagom iscepala majicu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan “pocepala” Nedinog zeta

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2012

Kao što je i obećala, pevačica Neda Ukraden napravila je veliko slavlje povodom dolaska na svet svojih unuka Aleksandre i Nede, a jedna od najveselijih gošći bila je njena koleginica Goca Tržan! Pop pevačica je na ulazu prvo pozdravila prijateljicu Nedu, a onda i svom snagom pocepala majicu novopečenom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.