OPET U RUKAMA LEKARA: Tamara ponovo na intervenciji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET U RUKAMA LEKARA: Tamara ponovo na intervenciji!

Pre tri meseca je operisana jer joj je život bio ugrožen.

Nakon što je provela nekoliko meseci na VMA zbog izlivanja akvafilera koji joj je ubrizgan u zadnjicu, Tamara Đurić je odlučila da se više nikada neće podvrgavati estetskim operacijama.

Ona se i dalje oporavlja od svega ali uprkos tome danas je ponovo imala jednu estetsku intervenciju.

Zli jezici optužili Gocu Tržan da je napumpala lice: Ova brutalna poruka ih je ućutkala! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 10, 2017 at 5:02am PDT

Reč je o popularnom "vampirskom tretmanu" koji se koristi za podmlađivanje i poboljšavanje izgleda kože. Ona se uslikala za Instagram Story krvavog lica i time prilično iznenadila svoje fanove.

Inače, pre obavljanja ovog tretmana lekari moraju pacijentu da uzmu trombocite i krvnu plazmu iz njihove krvi, a među prvima je ovaj tretman koristila svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

GODINAMA SE BORI SA OVIM: Tijana Dapčević završila u bolnici!
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GODINAMA SE BORI SA OVIM: Tijana Dapčević završila u bolnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017

Zabrinula mnoge...Pevačica Tijana Dapčević zabrinula je danas svoje pratioce na Instagramu kada je objavila sliku iz bolnice...NAGLEDALA SAM SE SVEGA I SVAČEGA: Naša najpoznatija manekenka o mračnim tajnama modelinga!..Ona se već godinama bori sa sinusima a sada je potražila pomoć lekara pa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.