Nikola Paunović: Goca Tržan je iskompleksirana!

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Paunović: Goca Tržan je iskompleksirana!

Mladi pevač Nikola Paunović nema “dlake na jeziku”, a u to smo se u više navrata i uverili. Ovaj put je na svom Fejsbuk profilu verbalno napao Gordanu Tržan i to u vreme dok je gledao šou program “Pinkove zvezdice”.
“Volim pesme Goce Tržan..ali je toliko iskompleksirana da to nije realno! Pusti decu neka pevaju narodnjake ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << im to leži i ona u pesmama ima i falševa i narodnjačkih trilera..a da ne pričam o tome koliko popizdim kad pocne da proziva Jelenu Tomašević koja je 1000 svetlosnih godina ispred nje što se tiče pevanja!
Nikola u komentarima objašnjava fanovima da on smatra da je Jelena fantastičan vokal, a pre svega veliki čovek…
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskreno o koleginici: Goca Tržan je toliko iskompleksirana da to nije normalno!

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 09:25

Pevač Nikola Paunović voli da prati domaća muzička takmičenja, posebno "Pinkove zvezdice", a i on sam se javnosti prvu put predstavio u sličnom televizijskom fotmatu, "Operaciji trijumf". . Osim po tome, mnogi ga pamte...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.