Ivan: Goca laže da ne dam pare za dete!

Izvor: Dzungla.org, 16.Nov.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan: Goca laže da ne dam pare za dete!

Marinković, bivši Tržankin suprug, tvrdi da nije istina da joj ne pomaže u izdržavanju male Lene

Kome verovati?
Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, tvrdi da je pevačica slagala kad je u intervjuu za jedan nedeljnik rekla da sama izdržava njihovu četvorogodišnju ćerku Lenu i da nosi mnogo veći teret nego neki muškarci! On za Kurir kaže da ne zna iz kog razloga je izjavila takvu neistinu.
- Ja pomažem Goci u izdržavanju deteta i >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ona to vrlo dobro zna, kao što zna i zašto tvrdi suprotno! Ja s Lenom provodim dvadeset dana u mesecu i za to vreme je izdržavam.
Nikad ne sedimo u kući, vodim je u luna-parkove, na utakmice, a sve to košta. Ali, za svoje dete ne žalim ni dinara! - naglašava Ivan.
Goca se, ipak, ne slaže s njegovim tvrdnjama i otkriva nam svoju stranu priče.
- Ivan ne plaća alimentaciju od 5.000 dinara i trenutno ne doprinosi mom kućnom budžetu. Ne plaća Lenin vrtić niti bilo šta drugo, što ne znači da se to neće promeniti u budućnosti. S druge strane, on redovno viđa ćerku i dobar je otac, za razliku od mnogih koji kad se razvedu zaborave da imaju dete - rekla je Tržanka.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVAN MARINKOVIĆ: GOCA LAŽE DA NE DAJEM PARE ZA DETE!

Izvor: BezZabrane.com, 16.Nov.2011

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, tvrdi da je pevačica slagala kad je u intervjuu za jedan nedeljnik rekla da sama izdržava njihovu četvorogodišnju ćerku Lenu i da nosi mnogo veći teret nego neki muškarci! On za Kurir kaže da ne zna iz kog razloga je izjavila takvu neistinu. - Ja pomažem...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.