Goca Tržan žestoko odbrusila na prozivke! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan žestoko odbrusila na prozivke! FOTO

Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te da ne dozvoljava da je neko proziva bez razloga i da često ume da odgovori kad je napadaju.

Naime, Goca je objavila selfi fotografiju uz koju je napisala da je sve što poseduje na svom licu njeno:"Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko sve je moje", a njeni pratioci su odmah krenuli da je napadaju kako je sliku fotošopirala. I tada se Goca iznervirala i objavila poduži tekst kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je odgovorila na sve prozivke:

#love #haters #trolls Drage moje,probudite lepotu u sebi. ¤¤¤

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jul 12, 2017 at 9:38am PDT

#love #girlpower Jos malo o tome:kao sto napisah: nisam savrsena,kad ne znaju sta ce pisu da sam zdepasta,glavata,nemam struk,kratke noge,debela... tacno je sve jesam,i volim sebe ovakvu jer sam ja ovakva jedina koju imam. A vi? ¤¤¤

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jul 12, 2017 at 10:23am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.