Goca Tržan tuži bivšeg supruga

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan tuži bivšeg supruga

Goca Tržan rekla je u emisiji "Ekskluziv" da prepucavanje sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem neće nastaviti već će, kako je najavila, nadležne institucije da se bavi njenim slučajem.

Presavija tabak: Goca Tržan  

Par se 2011. rastao nakon četiri godine braka, tokom kojeg je dobio ćerkicu Lenu, a poslednjih dana Goca i Ivan su na naslovnim stranama domaće štampe zbog međusobnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << optužbi za dugove, vređanje ali i nasilje.

 

Marinković je danas izdao saopštenje u kojem negira sve Gocine tvrdnje, a ona je u "Ekskluzivu" rekla da će se "tom personom" dalje baviti nadležne institucije.

 

 

"Postoje institucije koje će se tim slučajem baviti, i to rešiti. To više nema veze sa mnom. Htela sam dogovor, ali za dogovor je potrebno dvoje". Pevačica je dodala i da žali što ranije, tokom braka, nije prepoznala "neke stvari" u karakteru svog bivšeg muža.

 

Njih dvoje su "zakrvili" povodom neraščišćenih imovinskih odnosa i novca, ali je stvar već eskalirala do optužbi za krađu i nasilje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Goca Tržan tuži bivšeg supruga

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Goca Tržan rekla je u emisiji „Ekskluziv“ da prepucavanje sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem neće nastaviti već će, kako je najavila, nadležne institucije da se bavi njenim slučajem.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.