Goca Tržan: Samo se nadam da Raša neće biti novi učesnik Farme!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Samo se nadam da Raša neće biti novi učesnik "Farme"!

Za emisiju "Glamur" Goca nije potvrdila, ali nije ni demantovala raskid sa mladim bubnjarem Rašom, ali je na pitanje da li će možda njen sada bivši dečko posle veze sa njom ući u neki rijaliti, aludirajući na njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića koji je učestvovao na "Farmi", odgovorila:
"Sva sreća pa se Raša nije fotografisao za naslovne strane pa neće biti novi učesnik nove Farme, bar se iskreno nadam", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ:
Željko Vasić objavio novi spot
Slavni, a ne kupaju se: Najsmrdljivije zvezde Holivuda!
Maja Nikolić: U pravim sam godinama da naučim šta je divlji seks
   
Pogledaj vesti o: Goca Tržan,   Maja Nikolić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Goca Tržan: Zašto ljude interesuje moj život?!

Izvor: Tracara.com, 23.Jul.2014

Goca Tržan i Raša Novaković Iako je nedavno sama rekla kako u njenoj vezi sa Rašom Novakovićem nešto ne štima, kada su krenule glasine o njihovom raskidu, oglasila se i Goca Tržan. “Sva sreća pa se Raša nije se slikao za naslovne strane pa neće biti novi učesnik nove Farme, nadam se....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.