Vujošević: Ništa od Gasproma, malo sam se izlanuo

Izvor: Mondo, 13.Avg.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ništa od Gasproma, malo sam se izlanuo

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da mu nije bio dobar izvor iz Vlade kada je najavio da će Gasprom kupiti 50 odsto tog kluba.

Foto: Gasporm

"Nije mi bio dobar izvor, pošto je to odmah sutradan demantovano.Nisam to proverio na najbolji način i malo sam se izlanuo", rekao jeVujošević novinarima u Beogradu samo 30-ak sati nakon što je plasirao tu priču u javnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Povezane vestiVujošević: Gasprom, možda, dođe u Partizan

Pozivajući se na neimenovani izvor iz vrha vlasti, trener crno-belih u ponedeljak je rekao
da Gasprom namerava da kupi 50 odsto košarkaškog kluba Partizan, kaošto je spreman da učini u fudbalskom klubu Crvena zvezda, mada se tu prema Vujoševićevim rečima ne radi o jednakom novcu.

"Ja bih lično voleo da Gasprom stvarno ima većeg udela u Partizanu,kao što ima u Zvezdi, gde je to sponzorstvo nametnuto preko države.Lakše bismo funkcionisali, ali ne znam da li spadamo u izabrane",dodao je Vujošević.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.