Pomoć koja život znači: Gasprom ostaje Zvezdin sponzor!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć koja život znači: Gasprom ostaje Zvezdin sponzor!

Potvrdio Aleksandar Djukov

Prijateljska poseta sa suštinskim značajem za Crvenu zvezdu. Kad je bila “na samrti“ Gasprom je bio tu da joj udahne život. Sada kad je tako blizu konačnom izlasku iz finansijske krize - Gasprom je i dalje tu! Naime, generalni direktor kompanije Gasprom Njeft Aleksandar Djukov danas je prilikom sastanka sa rukovodstvom crveno-belog kluba izjavio da ruski energetski gigant >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << namerava da produži saradnju sa Zvezdom!

Podsetimo, aktuelni ugovor ističe juna 2018. godine, a Zvezdi po sezoni donosi oko 4.500.000 evra. Nastavak saradnje imao bi egzistencijalni značaj za dalji oporavak posrnulog giganta, koji na radost velikog broja navijača polako diže glavu.

Inače, pored Djukova sastanku u kancelarijama na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovali su i generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Rusije u Srbije Aleksandar Čepurin. U Zvezdino ime, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Srbije i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike.

Prema klupskom saopštenju...

"Aleksandar Djukov je izjavio da je Gaspromnjeft jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. On je istakao da Gaspromnjeft nastoji da sarađuje sa sportskim klubovima koji streme samo visokim rezultatima. Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope".

Dalje...

"Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej našeg kluba u kome su pored pehara evropskog šampiona pažnju gospodina Djukova privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina našem stadionu. Posle posete muzeju, našim ruskom prijateljima su uručeni suveniri FK Crvena zvezda".

Ostalo je nejasna samo suma kojom će Gasprom i dalje pomagati crveno-bele? Od nje će umnogome zavisiti i kojom će se brzinom klub dalje razvijati.

(FOTO: FK Crvena zvezda)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.