Sve što treba da znate o evropskom Ford mustangu

Izvor: Blic, 29.Apr.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što treba da znate o evropskom Ford "mustangu"

Ford je objavio detaljne performanse i specifikacije evropskog "mustanga" koji je od ove godine po prvi put dostupan kupcima na starom kontinentu.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Evropski "mustang" je opremljen 5.0-litarskim V8 motorom koji razvija 421 KS

Prodajete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

(309 kW) i 530 Nm obrtnog moemnta. U kombinaciji sa šestostepenim manuelnim menjačem do stotke stiže za samo 4.8 sekundi.

Ekološki svesni evropski kupci će moći da odaberu ekonomičniji 2.3-litarski EcoBoost motor sa 317 KS (233 kW) i 432 Nm koji omogućava ubrzanje do stotke za 5.8 sekundi uz potrošnju od 8.0 L/100 km.

Kada je reč o performansama, evropski "mustang" dolazi sa "Performance" paketom koji uključuje vrhunske kočnice, unapređen sistem hlađenja, a tu su i Normal, Sport+, Track i Snow/Wet modovi vožnje kao i opcionalni Launch Control sistem.

"Mustang" takođe ima automatske HID farove, zadnji difuzer i 19-inčne točkove. Ostale pogodnosti uključuju dvozonsku kontrolu klime, audio sistem sa devet zvučnika, SYNC i infotejnment sistem sa 8-inčnim displejem.

Fordov evropski odeljak je već primio preko 2,200 porudžbina za "mustang", a prve isporuke će početi u julu.

VIDEO> Evropski Ford "mustang":

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.