Kompanija Ford predstavila je Vignale ediciju za model Mondeo

Izvor: Moto.rs, 18.Apr.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Ford predstavila je Vignale ediciju za model Mondeo

Ford je predstavio Vignale opremu koja je pozicionirana najviše u klasi za svoj model Mondeo koji će se u prodaji naći od narednog meseca. Ford pokušava da prodre u segment premium modela srednje veličine predstavljanjem luksuznije verzije Mondeo modela u Evropi.

Reč je o delu novouspostavljenog Vignale podbrenda kompanije pri čemu je reč o vozilima koja su dobila specijalni ručno rađeni tretman u Vignale centru kompanije u Valensiji u Španiji. Mondeo Vignale >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << se može poručiti u varijanti sa četvoro vrata i kao karavan sa ekskluzivnom Vignale Nocciola metalik bojom i kožnim eterierom. Takođe, ovaj model označava i evropski debi Fordove Active Noise Cancelation tehnologije koja koristi tri mikrofona da se nadgleda buka motora koja ulazi u kabini i koriste suprotni zvučni talasi koji se šalju kroz zvučnike sa ciljem smanjenja efekta buke.

foto © Ford
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.