Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harison Ford po peti put u ulozi Indijana Džonsa

Režiser Stiven Spilberg i glumac Harison Ford ponovo će udružiti snage u novom dijelu priče o kultnom Indijani Džonsu.

Volt Dizni studio najavio je da peti nastavak serijala o Indijani Džonsu stiže u bioskope 19. jula 2019. godine. Podnaslov filma još uvijek nije poznat, a izvjesno je da će ga režirati Stiven Spilberg, dok će ulogu indijane Džonsa ponovo tumačiti Harison Ford.

„Indijana Džons >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je jedan od najvećih filmskih heroja svih vremena i jedva čekamo da ovaj film stigne u bioskope“ rekao je predsjednik Diznijevog studija Alan Horn.

Imajući u vidu da će Harison Ford 2019. imati 77 godina, po društvenim mrežama su počeli da padaju predlozi za podnaslov tipa "Indijana Džons i Alchajmer".

(NN, b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Harison Ford ponovo u ulozi Indijane Džonsa

Izvor: Beta, 15.Mar.2016

Peti nastavak čuvene filmske franšize "Indijana Džons" stiže u bioskope na leto 2019. godine, saopštila je danas kompanija Dizni.Holivudski glumac Harison Ford (74) ponovo će se naći u ulozi čuvenog pustolova i arheologa.Poslednji film "Indijana Džons i kraljevstvo Kristalne lobanje" izašao...

Nastavak na Beta...

Novi "Indijana Džons" stiže 2019.

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2016, 14:13

Glumac Harison Ford i reditelj Stiven Spilberg pripremaju se za peti deo akciono-avanturističkog filma "Indijana Džons", koji će publika moći da vidi u julu 2019. godine, najavili su iz kompanije Volt Dizni..."Indijana Džons je jedan od najvećih junaka u kinematografiji i jedva čekamo da ga vratimo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.