Zimska besplatna provera za vozila FIAT grupe

Izvor: GdeInvestirati.com, 03.Dec.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska besplatna provera za vozila FIAT grupe

KRAGUJEVAC - Ovlašćeni servisi vozila grupe FIAT organizuju akciju besplatne zimske provere vozila. 

Vlasnici vozila Fiat i ostalih marki iz ove grupe proizvođača automobila, moći će u ovlašćenim servisima do 31. januara da zakažu i obave besplatnu proveru vozila.

Ove provere u Kragujevcu obavljaju "Jugo-sport“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << u ulici Save Kovačevića bb i "Nikom-auto“ u Lepeničkom bulevaru 33.

Na vozilima "Fiat“, "Fiat professional“, "Alfa Romeo“, "Lancia“, "Chrysler“ ili "Jeep“, vlasnici će moći da provere centralu ubrizgavanja, stanje pneumatika, akumulatora, rashladnog sistema i rashladne tečnosti, nivoa ulja u motoru, kočionog sistema. Kao i kontrolu metlice brisača, prednje svetlosne grupe i signalizacije, trap i upravljački sistem, i vizuelni pregled vozila.

U vremenskom periodu do 31. januara važi i popust od 10 odsto za popravku uočenog kvara i isti popust na kupovinu originalnih rezervnih delova.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.