U ponoć ističe rok za udruživanje Chryslera i Fiata

Izvor: AutoBlog, 30.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponoć ističe rok za udruživanje Chryslera i Fiata

Američki automobilski gigant "Krajsler" ima rok da do ponoći po američkom, odnosno sutra ujutru po evropskom vremenu, objavi da li je uspeo da ostvari dogovor o udruživanju sa italijanskim "Fijatom", čime bi se kvalifikovao za novu pomoć američke vlade i izbegao bankrot. Analitičari uglavnom očekuju da bi objava o sklopljenom ugovoru mogla da bide obelodanjena tokom dana. "Fijat" će, kako se očekuje, postati vlasnik oko 20 odsto deonica "Krajslera", preneo je BBC. Britanski radio objašnjava da će italijanski proizvođač time dobiti ono što mu već neko vreme nedostaje, a to je masovnija proizvodnja. "Fijat" je u globalnim razmerama relativno mala firma i ako uđe...
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponoć ističe rok za udruživanje "Krajslera" i "Fijata"

Izvor: Blic, 30.Apr.2009

Američki automobilski gigant "Krajsler" ima rok da do ponoći po američkom, odnosno sutra ujutru po evropskom vremenu, objavi da li je uspeo da ostvari dogovor o udruživanju sa italijanskim "Fijatom", čime bi se kvalifikovao za novu pomoć američke vlade i izbegao bankrot.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.