Svetska premijera Fiata 500L u utorak, na Salonu u Ženevi

Izvor: AutoBlog, 04.Mar.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera Fiata 500L u utorak, na Salonu u Ženevi

Srpsko-italijanski automobil "fijat 500L" imaće svetsku premijeru u utorak, na 82. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, najavili su "Fijat automobili Srbija". Kompanija je prezicirala da će automobil "fijat 500L", koji će se proizvoditi samo u Kragujevcu, u Ženevi biti predstavljen u 17,30 sati kada će se predstavnici italijanskog Fijata i državnog vrha Srbije obratiti predstavnicima medija. Pres služba predsednika Srbije saopštila je danas da će predsednik Boris Tadić boraviti u Ženevi u utorak 6. marta i obići izložbeni prostor Fijata na salonu automobila, gde će biti promovisan novi"fijat 500L", koji će se proizvoditi u fabrici u Kragujevcu. Početkom februara, kompanija je objavila prve fotografije automobila...
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svjetska premijera kragujevačkog automobila u Ženevi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2012

KRAGUJEVAC - Srpsko-italijanski automobil "fijat 500L" imaće svjetsku premijeru u utorak, na 82. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, najavili su "Fijat automobili Srbija".

Nastavak na Nezavisne Novine...

'Fiat 500 L' spreman za svetsku promociju

Izvor: Šumadija Press, 05.Mar.2012, 13:04

Srpsko-italijanski automobil "Fijat 500L" imaće svetsku premijeru sutra, na 82. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi.

Nastavak na Šumadija Press...

POGLEDAJTE PRVI SNIMAK SRPSKOG FIĆE!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

Srpsko-italijanski automobil "fijat 500L" imaće svetsku premijeru na 82. međunarodnom salonu automobila u Ženevi.."Fijat" je predstavio prvi zvanični video snimak novog modela 500L, koji će se proizvoditi u Srbiji...Srpsko-italijanski automobil "fijat 500L" imaće svetsku premijeru u utorak na 82....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.