KREĆU U OSVAJANJE: Ovo je Fiat Strada za američko tržište

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆU U OSVAJANJE: Ovo je Fiat Strada za američko tržište

Italijanska kompanija...

Italijanska kompanija Fiat je predstavila mali pickup koji je napravljen specijalno za severnoameričko tržište.

2021 Fiat Strada debuts as a tiny #Truck for South America

More: https://t.co/n8JWnBmX8W#Engine #Europe #Fleet #Model #New #News #Sales pic.twitter.com/dd9Y8sMeuz

— Translogistics Network (@RHAMembers) February 15, 2020

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Fiatov model Strada, pickup koji dizajnom podseća na nešto veći pickup, Toro.

Prednji deo automobila je istaknut zahvaljujući velikom natpisu "Fiat" postavljenom na rešetku hladnjaka, a sa strane dolaze tanka svetla s integrisanim LED dnevnim svetlima.

Fotografija unutrašnjosti zasad nema, ali verovatno će biti sličan onom kakav je "instaliran" u modele Toro, Argo i Cronos.

Stradu pokreće poznati 1,4-litarski benzinski motor, a bit će dostupan i štedljivi 1,3-litarski motor sa petostepenim manuelnim menjačem.

Ovaj model najverovatnije neće biti viđen u Evropi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.