Fiatov postigao dogovor o sudbini fabrike Mirafiori

Izvor: AutoBlog, 14.Dec.2010, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiatov postigao dogovor o sudbini fabrike Mirafiori

Fijat je postigao dogovor sa Konfindustrijom, glavnim udruženjem italijanskih poslodavaca, o sudbini svoje fabrike Mirafjori.Izvršni direktor Serđo Markijone kaže da će Fijat i Krajsler formirati novo zajedničko preduzeće za fabriku Mirafjori. Ako sindikat odbije sporazum, Fijat će ulagati negde drugo, upozorio je Markijone. Dogovor, koji će biti izvan ugovora sa sindikatom metalskih radnika, važiće dok se ne potpiše novi sporazum između Fijata, Konfindustrije, koja okuplja sve najznačajnije italijanske industrijalce i Federmekanike, sindikata metalskih radnika. Krajem novembra, on je najavio formiranje...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Fijat postigao dogovor o sudbini fabrike Mirafjori

Izvor: AutoBrief.com, 15.Dec.2010, 11:27

"Fijat" je postigao dogovor sa "Konfindustrijom", glavnim udruženjem italijanskih poslodavaca, o sudbini svoje fabrike Mirafjori. Ako sindikat odbije sporazum, "Fijat" će ulagati ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.