Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat: Radnici uplašeni za svoju budućnost i fabrike

Menadžment kompanije Fiat Krajsler automobili Srbija obavestio je, saznaje naš list, sindikate u FCA Srbija i još jednoj kooperantskoj firmi da će uskoro od Vlade Srbije, odnosno Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja da zatraži saglasnost da zaposleni u kragujevačkom Fijatu i dobavljačkom preduzeću do kraja godine, pored zakonom dozvoljenih 45, budu još 95 dana na plaćenom odsustvu, koje im se plaća 65 odsto od redovne zarade. Članak Fiat: Radnici uplašeni za svoju budućnost i fabrike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Džejmi Oliver: Šta je pošlo po zlu u restoranima

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

PABivši zaposleni kažu da Oliver nije kriv za sve Za Džejmija Olivera je Metju Norman, Gardijanov kritičar, 2008. godine napisao da bi mogao da postane čovek koji je pokrenuo lanac „otporan na finansijsku krizu“. Norman je tada pisao o prvom restoranu koji je Oliver otvorio. Nakon toga slavni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.