Fiat Punto Classic TNG i dizel na popustu

Izvor: AutoBlog, 23.Feb.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat Punto Classic TNG i dizel na popustu

Sve zainteresovane za modele Punta Classic koje karakteriše pre svega ekonomičnost u potrošnji goriva, želimo da obavestimo da od ponedeljka 22.02, Fiat Punto Classic TNG i Dizel mogu da se kupe po specijalnim cenama sa popustima koji će važiti do 19.03.2010. godine.Takođe, zainteresovane za najpovoljniji model Punta Classic, sa zadovoljstvom obaveštavamo da je od februara 2010. godine nastavljena proizvodnja. Punto Classic sa Paketom opreme "Actual" uz subvenciju "staro za......
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo krenuli subvencionisani krediti za Punto

Izvor: AutoBrief.com, 23.Feb.2010

Od februara 2010. ponovo počela proizvodnja najpovoljnijeg modela Punto Classic. Punto Classic sa paketom opreme "Actual" uz subvenciju "staro za novo" po ceni od 5.999 evra. Subvencionisani kredit bez učešća na 7 godina za Punto Classic Actual, uz reciklažu starog vozila ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.