FIAT Tipo Cross preti Qashqaiju i Karoqu

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 17:57

FIAT Tipo Cross "preti" Qashqaiju i Karoqu

FIAT Tipo postaje porodica koji će imati i SUV spreman da se takmiči sa Nissanovim i Škodinim modelima.

Procurele su neke fotografije koje su otkrile redizajnirani Tipo hatchback sa maskiranom karoserijom i to je verovatno znak da FIAT priprema rivala Fordovom Focusu Active te KIA-inom modelu XCeed.

Međutim, to nije sve, jer FIAT planira proširiti Tipo porodicu pravim SUV-om.

"Godinama proizvodimo porodične automobile, Tipu ide dobro jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je veoma dobar automobil. Međutim, nije SUV. Sada sledeća generacija Tipa mora da ode u relevantniji prostor, a to je prostor SUV-ova. Tako da ćete videti porodični automobil poput Qashqaija", izjavio je predsednik FIAT-a Olivije Fransoa.

On smatra da je ulazak FIAT-a na tržište SUV.-ova izuzetno važan korak, baš kao što je i za Škodu, SEAT, KIA-u i Hyundai.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.