Danas ugovor o izvozu kragujevačkih fiata preko Bara

Izvor: NaDlanu.com, 23.Feb.2012, 03:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ugovor o izvozu kragujevačkih fiata preko Bara

PODGORICA, 23. februara 2012. (Beta) - Predstavnici Fiata i Luke Bar u četvrtak će u Baru potpisati ugovor kojim se predvidja da od maja Fiat preko Luke Bar izvozi vozila proizvedena u fabrici u Kragujevcu.

PODGORICA, 23. februara 2012. (Beta) - Predstavnici Fiata i Luke Bar u četvrtak će u Baru potpisati ugovor kojim se predvidja da od maja Fiat preko Luke Bar izvozi vozila proizvedena u fabrici u Kragujevcu.Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << saobraćaja Crne Gore Andrija Lompar kazao je novinarima da je prve godine planiran izvoz više od 90.000 vozila, a kasnije 200.000 automobila godišnje.Lompar je naveo da će oko 95 odsto proizvodnje kragujevačke fabrike biti izvezeno preko Luke Bar.Očekivani prihod od trasnporta u prvoj godini je 700.000 evra, a narednih godina, kako transport bude rastao, dva do četiri miliona evra.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.