4. jula predstavljanje Fiata 500L Living u FAS fabrici u Kragujevcu

Izvor: AutoBlog, 02.Jul.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4. jula predstavljanje Fiata 500L Living u FAS fabrici u Kragujevcu

Model će zvanično predstaviti NjE Đuzepe Manco, ambasador Italije u Srbiji Svečano predstavljanje novog modela Fiat 500L Living kompanije Fiat Automobili Srbija održaće se 4. jula 2013. u fabrici kompanije Fiat Automobili Srbija „Naša fabrika” u Kragujevcu. Ovu dugoočekivanu verziju modela Fiat 500L predstaviće Đuzepe Manco, ambasador Italije u Srbiji, Antonio Cesare Ferrara, Generalni direktor FAS i Geri Klark, komercijalni direktor FAS. Novi model će se proizvoditi u fabrici u Kragujevcu, dok će početak primanja porudžbina biti u julu u Italiji, nakon čega će se proširiti i u ostale zemlje u Evropi. PR FAS Više o Fiatu 500L Living možete pročitati...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra promocija „fijata 500L living“

Izvor: Danas, 02.Jul.2013

Model „fijat 500L living“, čije su prve fotografije i performanse objavljene nedavno i koji uveliko silazi sa proizvodnih linija i montažnih traka kompanije Fijat automobili Srbija (FAS), javnosti će zvanični biti predstavljen sutra u krugu kragujevačke fabrike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.