Šestoro povređenih u saobraćajnom udesu

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Feb.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro povređenih u saobraćajnom udesu

Šestoro naših sugrađana povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na raskrsnici puteva Pančevo–Jabuka–Kačarevo. Prema izjavama očevidaca, do nesreće je došlo kada je vozač automobila „reno” pokušao da se priključi sa sporednog puta na glavni. On tom prilikom nije ustupio prvenstvo prolaza autobusu, što je to imao obavezu da uradi, pa je sudar bio neminovan. Iako je vozač kočio, nije mogao da izbegne autobus.

Mirjana Balog Kormanjoš, zamenica direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ATP-a, izjavila je da su troje povređenih bili putnici u autobusu, a troje u „renou”.

– Odmah posle nesreće autobus je upućen na vanredni tehnički pregled i tom prilikom je utvrđeno da su mu i kočnice, upravljački mehanizam i svi ostali važni delovi bili potpuno ispravni i u redu. S obzirom na to da je u udesu bilo povređenih, vozaču je urađen alko-test i poslat je na vađenje krvi, a ustanovljeno je da uopšte nije imao alkohola u krvi – istakla je ona.

Prema informacijama iz Opšte bolnice Pančevo svi povređeni u ovom udesu zadobili su lake telesne povrede.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

(FOTO) PREPREČENE DVE TRAKE: Prevrnuo se šleper na auto-putu Beograd-Niš

Izvor: Kurir, 13.Feb.2015, 13:33

Kamion novosadskih tablica prevrnuo se kod motela Krnjevo i zaustavio saobraćaj na auto-putu u smeru prema Beogradu..VELIKA PLANA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11 sati prevrnuo se šleper na auto-putu Beograd - Niš...Kako Kurir saznaje nesreća se dogodila 7 kilometara pred...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.