Dečiji filmski festival u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji filmski festival u Beogradu i Novom Sadu

Dečiji filmski festival "Kids fest- Božićna filmska avantura", na kome će biti prikazani najbolji filmovi sa predhodnih dečijih filmskih festivala, biće održan od 5. do 9. januara 2011. godine u Beogradu i Novom Sadu, najavili su organizatori.

U okviru festivala "Božićne filmske avanture" biće prikazani japanski animirani film autora Rintara "Jona jona pingvin", "Magična vrteška", animirani film radjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po popularnoj francuskoj seriji za decu, "Eleonorina tajna" jedan od najboljih evropskih animiranih filmova iz protekle godine.

Program festivala će se odvijati u bioskopu "Kolosej" i Rodi sinepleks (ceneplex) u Beogradu, kao i u bioskopu Arena sinepleks u Novom Sadu

Na festivalu će biti prikazani i "Niko i put ka zvezdama", priča o irvasu koji želi da nauči da leti, dokumentarni film Nacionalne geografije "Arktička priča", koji prati odrastanje mladunčeta belog medveda i mladunčeta morža, "Magija Vinks", avantura popularnih junakinja vila Vinks i crtani film "Đole iz džungle".

Publika će moći da pogleda i filmove "Vukovi i dete", igrani film o odrastanju devojčice sa vukovima, "Miš Perez i Zubić Vila" španski crtani o mišu koji deci za zubiće donosi novčiće, "Božić Bata i čarobni panj" italijanska priča o borbi dece i odraslih za prirodu i "Lisica i dete" priča o prijateljstvu koje se razvija izmedju

devojčice i lisice iz šume.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.