Utovario veliki TV u Ferrari, pa ga pričvrstio lepljivom trakom

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 09:38

Utovario veliki TV u Ferrari, pa ga pričvrstio lepljivom trakom

Ako ste se ikada zapitali koliko je praktično imati supersportski automobil, ova fotografija će vam to jasno dočarati.

Dočaraće i koliko su pojedini vlasnici ovakvih automobila škrti pa će radije rizikovati da unište teret i oštete skupocenog ljubimca nego da plate uslugu dostave.

Oni koji su stali u odbranu vozača spekulišu da mu možda hitno bio potreban TV ili da postoji neki drugi opravdani razlog za ovakav potez, istina, trenutno ga se teško možemo setiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je automobil navodno snimljen u Italiji, neki će pretpostaviti da se radilo o velikom fanu reprezentacije, koji je odlučio da otvaranje Evropskog prvenstva u fudbalu gleda na novom televizoru.

U svakom slučaju, videti Ferrari Testarossu na putu pravi je praznik za oči, ali videti Testarossu sa ogromnim TV-om pričvršćenom lepljivom trakom za poklopac motora je neprocenjivo iskustvo.

Nadamo se da je vozio dovoljno oprezno i da nije izgubio teret. O mogućnosti pregrejavanja motora ne želimo ni da razmišljamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Utovario veliki TV u Ferrari, pa ga pričvrstio ljepljivom trakom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2021

Ako ste se ikada zapitali koliko je praktično imati supersportski automobil, ova fotografija će vam to jasno dočarati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.