Mansory modifikovao Ferrari 812 GTS: Novi izgled i dodatna snaga FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 22:28

Mansory modifikovao Ferrari 812 GTS: Novi izgled i dodatna snaga FOTO

Ferrari 812 GTS je fantastičan automobil brutalnih performansi, baš kao što se očekuje od jednog modela sa V12 motorom iz Maranela. Međutim, Mansory je smatrao da zna kako da ga učini još boljim.

Mansory je predstavio svoj Stallone paket nadogradnji za Ferrari 812 GTS pre nekoliko godina, a sada je stigla nova Stallone Tempesta Nera Verda varijanta.

Tjuner je jednu polovinu karoserije lakirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u mat crnu, a drugu u tirkiznu boju, ali nije reč o prednjoj i zadnjoj polovini, nego o kombinaciji prednja leva - zadnja desna, prednja desna - zadnja leva.

Sjajan detalj je i linija u bojama italijanske zastave, koja se proteže preko cele karoserije.

Mansory Stallone paket uključuje i istaknute aerodinamične komponente i dodatke. Spreda su novi spliteri napravljeni od kovanih karbonskih vlakana, a tu su i novi pragovi, bočni retrovizori i visoko zadnje krilo. Deo paketa je i karbonski difuzor, kao i set novih felni.

Unutrašnjost je takođe promenjena, pa sada gotovo svaku površinu krasi tirkizna koža sa kontrasnim crvenim, belim i zelenim koncem.

Kao što je slučaj sa svim Stallone modelima, 6,5-litarski atmosferski V12 motor je modifikovan tako da sada isporučuje 830 KS i 740 Nm obrtnog momenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.