Fotografije prvog Ferrari 911 GT3  RS modela prema američkim specifikacijama

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografije prvog Ferrari 911 GT3 RS modela prema američkim specifikacijama

Prvi Porsche 911 GT3 RS model koji je izgrađen prema američkim specifikacijama je stigao tržište SAD. Za ovu priliku profesionalni fotograf Alex Bellus je imao priliku da snimi neke interesantne snimke najnovijeg Porsche modela sa atmosferskim motorom.

Zajedno sa GT3 modelom, ova dva modela ostaju jedini modeli sa atmosferskim motorom iz 911 opsega obzirom da ostali modeli usvajaju turbopunjene motore. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Porsche 911 GT3 RS je sertifikovan na 500ks snage koja dolazi iz linijskog šestocilindarskog motora i koja se šalje na točkove preko sedmostepene PDK transmisije omogućavajući da vozilo ubrza od 0 d o 100km/h za 3.1 sekund pre nego što dostigne maksimalnu brzinu od 310km/h.

Ovaj biserno beli primerak pomenutog modela je opremljen žutim čeljusitma kočnica i crnim aerodinamičkim detaljima odnosno 20 inčnim prednjim i 21 inčnim zadnjim točkovima.

foto © Imola/Alex Bellus
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porsche 911 GT3 RS za američko tržište pozirao pred kamerom [Galerija]

Izvor: Autorepublika.rs, 27.Jul.2015

Prvi primerak Porsche 911 GT3 RS koji je napravljen po američkim specifikacijama je stigao u Imola Motorsports koji se nalazi u Plymouthu (Minnesota). Za tu priliku angažovan je profesionalni fotograf Alex Bellus, koji je napravio odlične fotografije.. Američka verzija ove atmosferske zveri ima 500...

Nastavak na Autorepublika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.