Fetel trijumfovao u trci za Veliku nagradu Singapura

Izvor: Beta, 22.Sep.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel trijumfovao u trci za Veliku nagradu Singapura

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je u današnjoj trci za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule jedan.Nemcu je ovo 53. pobeda u karijeri, a prva u sezoni i trijumfa u Belgije 2018. godine.Drugi kroz cilj prošao je njegov timski kolega Šarl Lekler, te tako Ferariju doneo "duplu pobedu", prvu od Madjarske 2017. godine. Italijanski tim je i prvi koji je na trci za VN Singapura došao do prve dve pozicije.Na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao se vozač Red Bula Maks Ferštapen, dok su prvu petoricu kompletirali Luis Hamilton i Valteri Botas iz Mercedesa.Medju osvajačima bodova na trci za VN Singapura našli su se još Aleksandar Albon iz Red Bula, Lando Noris i Meklarena, Pjer Gasli iz Toro Rosa, Niko Hulkenberg iz Renoa i Antonio Djovinaci iz Alfa Romea.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetel trijumfovao u trci za Veliku nagradu Singapura

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2019

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je u današnjoj trci za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule jedan...Nemcu je ovo 53. pobeda u karijeri, a prva u sezoni i trijumfa u Belgije 2018. godine...Drugi kroz cilj prošao je njegov timski kolega Šarl Lekler, te tako Ferariju doneo "duplu pobedu",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DUPLI TRIJUMF FERARIJA: Fetel trijumfovao u trci za Veliku nagradu Singapura ispred Leklera, Hamilton ni na postolju

Izvor: Kurir, 22.Sep.2019

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je u današnjoj trci za Veliku nagradu Singapura u šampionatu Formule jedan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.