Federer i Nadal učestvuju na Lejver kupu u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2022, 13:56

Federer i Nadal učestvuju na Lejver kupu u Londonu

Švajcarski teniser Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal potvrdili su da ce učestvovati na "Lejver kupu" u Londonu, prenose britanski mediji.

Peto izdanje ovog egzibicionog turnira biće održano u septembru, a Švajcarac i Španac su prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniseri koji su potvrdili učešće.

Federer nije bio na terenu od Vimbldona prošle godine, a od tada je imao tri hirurške intervencije na kolenu.

Nadal je odsustvovao sa terena šest meseci, ali se vratio na Australijan openu gde je osvojio rekordnu 21. gren slem titulu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Federer i Nadal potvrdili, učestvuju na Lejver kupu u Londonu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2022

Švajcarski teniser Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal potvrdili su da će učestvovati na Lejver kupu u Londonu, prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.