TV Pink: Spajaju se Farma, Menjam ženu i 48 sati svadba

Izvor: Njuz.net, 03.Nov.2010, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Pink: Spajaju se Farma, Menjam ženu i 48 sati svadba

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeU novom programu biće mesta i za njih

BEOGRAD, 3.novembar 2010, (Njuz) - Tatjana Vojtehovska, PR televizije Pink, i Goran Stamenković, prvi čovek produkcijske kuće Emoušn, potpisali danas ugovor o spajanju Pinkove Farme sa Emoušnovim emisijama 48 sati svadba i Menjam ženu. Prema rečima g-đe Vojtehovski, nova emisija pod nazivom  „Menjam ženu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << farmi nakon svadbe od 48 sati“, počeće sa emitovanjem krajem meseca na Televiziji Pink i očekuje se da će oboriti sve rekorde u gledanosti.
- Skoro sve je jasno iz samog naziva. Odabraćemo šest parova iz javnog života, koji još uvek nisu ozvaničili svoju vezu. Prva faza biće snimanje njihovih venčanja, koja će, kao što su gledaoci već navikli, trajati 48 sati. Pravo sa svadbe, dakle pre prve bračne noći, parovi će biti prebačeni na Farmu, ali tu sada ide glavni deo – odmah će ih razdvojiti i dati im novog supružnika! Televizija Pink je već zakupila šest kuća u blizini Barajeva. U svaku od njih useliće se po jedan novonastali par i tu će provesti nedelju dana u potpunoj izolaciji. To će vala biti zanimljivo - uz osmeh je rekla Vojtehovska, i dodala da nakon te faze sve učesnike spajaju na poznatom Farminom imanju u Liseviću, gde će 12 takmičara provesti naredne tri nedelje i takmičiti se za, do sada rekordnu, nagradu od 105 hiljada evra.
Novinare je najviše zanimalo da li se već spekuliše o učesnicima, na šta je Vojtehovska odgovorila da nije praksa unapred izlaziti sa imenima, ali da će ovog puta, na radost svih ljubitelja Televizije Pink, ipak načiniti mali izuzetak i spomenuti neke od budućih učesnika.
- Kontaktirali smo, naravno, Dragana Marinkovića Macu, koji je oduševljen. Do te mere mu se svidela ideja da će ovih dana podneti zahtev za razvod braka, da bi se svojom suprugom Tijanom ponovo oženio u okviru emisije. Rekao je da siguran da će ovog puta pobediti. Čuli smo se i sa Mikijem Đuričićem, koji je takođe zainteresovan. Miki je potrošio sav novac osvojen u Velikom bratu, nedavno ga je ostavila devojka, ali se nada da će naći neku novu do početka snimanja. U slučaju pobede, kaže da će se ovog puta stvarno skrasiti i da će kupiti neki salaš. U šou će svakako učestvovati i neki reper, oni dosta psuju i hvataju se za genitalije, što narod voli - rekla je Vojtehovska, koja je na naše pitanje koga bi lično najviše volela da vidi u emisiji, odgovorila da su to definitivno Jovana Janković i Željko Joksimović, jer su mnogo lepi.
Vojtehovska se još jednom se osvrnula na očekivanja vezana za gledanost, koja je prema njenim rečima, jedina bitna stavka u vođenju televizija, i rekla da će „Menjam ženu na farmi nakon svadbe od 48 sati“ oduvati konkurenciju. PR Televizije Pink očekuje i postavljanje novog rekorda, po kom će broj TV prijemnika koji prate ovu emisiju biti veći od broja domaćinstava u Srbiji
- Televizori više nisu luksuz kao nekada, i mnoge porodice imaju po dva, neke i tri aparata. Do sada je bila česta praksa da muškarac u dnevnoj sobi gleda fudbal dok mu žena sprema večeru, koja tek povremeno, na omanjem kuhinjskom televizoru, baci pogled na omiljenu emisiju. Novi rijaliti će biti toliko uzbudljiv, da će i muškarac u dnevnoj sobi gledati naš program, verujte mi na reč! To će dovesti i do ponovnog zbližavanja ukućana - tvrdi Vojtehovska.
Novinare je zanimalo i zašto se stalo samo na ove tri emisije, i da li je plan televizije Pink proširenje sadašnje koncepcije, na šta je Vojtehovska odgovorila da se ona lično zalagala da se u ovaj rialiti šou ubaci i Trenutak istine, ali da će se to, po svemu sudeći, dogoditi tek u sledećoj sezoni.
- Mora neka inovacija da se ostavi i za kasnije, neka se publika za početak navikne na ovu koncepciju. Od sledeće sezone gledaoci će svake nedelje glasati za osobu koja se najmanje zalaže na Farmi, i ko bude imao najviše glasova moraće da odgovara na moja provokativna pitanja. Zamislili smo da to bude u okviru same kuće, nešto slično popularnoj „ispovedaonici“ u Velikom bratu, gde će učesnik biti priključen na poligraf. Već sam smislila da prvu učesnicu pitam da li se seksualno uzbudila dok je muzla kravu -otkriva Vojtehovska.
Marko Dražić
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.