Ponovo radi bioskop: Počela Farma 7, Miki Mećava prvi gazda

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi bioskop: Počela Farma 7, Miki Mećava prvi gazda

U ponedeljak uveče je počela sedma sezona rijaliti programa "Farma". Na imanje u Lisoviću uselilo ukupno 28 takmičara. Među njima je veliki broj bivših farmera, koji će se, zajedno sa "novajlijama" naredna četiri meseca takmičiti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Kada su svi ukućani konačno stigli, počela je i žurka, udarilo se kolce i već u samom startu atmosfera je postala opuštena to najvljuje još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zanimljivu sezonu.

Žurku farmera prekinuli su Ognjen Amidžić i mentor Proka kako bi, zajedno sa farmerima, izabrali prvog gazdu.

Takmičari su glasanjem izabrali Mikija Mećavu za prvog gazdu. On će su utorak izabrati sluge.

Natalija iz benda Trik FX  će jedina spavati na dušeku, zbog zdravstvenih problema sa kičmom. Ostali spavaju na slamarici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Miki Mećava prvi gazda na "Farmi"

Izvor: Blic, 16.Feb.2016

Dvadeset osmoro takmičara ušlo je sinoć na imanje i oni će se naredna četiri meseca boriti za nagradu od 50.000 evra...Prvi zadatak im je bio da odabereu gazdu koji će odrediti ko će biti sluga...Prvi gazda je Miki Mećava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.