“Farma”: nominovani Aki, Miki Mećava, Stanija i Filip Panajotović

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Farma”: nominovani Aki, Miki Mećava, Stanija i Filip Panajotović

Ove nedelje od strane farmera nominovan je Aki, dok je publika u arenu poslala Mikija Mećavu. Osim njih dvojice, Stanija i Filip Panajotović takođe su nominovani zbog kršenja pravila.

Naime, zadruga je prošle nedelje više puta opomenula farmere da im neće više tolerisati kršenje pravila, kao i da će biti najstrožije sankcionisani. Filip Panajotović i Stanija Dobrojević su zajedno boravili u kupatilu i zbog toga su  direktno nominvani za izbacivanje sa “Farme”.

Aki je očekivao da će biti nominovan, a čak 11 farmera mu je dalo štapiće. U Areni će ove nedelje biti najviše farmera.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Farma": Izbacivanje uživo!

Izvor: Blic, 09.Jun.2013

Prethodna nedelja na "Farmi" je bila veoma burna, čak četvoro farmera će se večeras boriti u areni za opstanak u seoskom rijalitiju. Aki, Miki Mećava, Filip Panajotović i Stanija se takmiče za naklonost publike...Zadruga je odlučila da se još malo poigra sa farmerima. Tajne zadatke dobili su...

Nastavak na Blic...

Farma: Izleteo Miki Mećava!

Izvor: Press, 09.Jun.2013

Za izbacivanje su bili nominovani pevači Andrija Marković Aki i Miki Mećava, kao i maneken Filip Panajotović i starleta Stanija Dobrojević.. Dvojica pevača u uži krug za ispadanje dospeli su standardnim putem, dok su “golupčići” direktno nominovani jer su zajedno bili u kupatilu – jedinoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.