Farma: Rule drugi farmer koji je napustio manje u Lisovićima

Izvor: Blic, 31.Mar.2013, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farma": Rule drugi farmer koji je napustio manje u Lisovićima

Publika je odlučila, muzičar Zoran Janković Rule večeras je napustio Farmu. Veću naklonost gledalaca imala je glumica Gordana Bjelica kojaje i izrazila veću želju da nastavi takmičenje.

22:38 - Ekrem otkrio: Stanija i Filip su imali seks

Pregled dana je tekao dok se čekao dolazak Ruleta iz Lisovića. Najzanimljive je svakako bilo buđenje posle lude žurke u petak uveče.

Ljuba je rekla da joj je na prethodnoj žurki bilo divno, dok se ostali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "uroljali". Era je rekao da nije mogao da spava od glasova i da se desilo "jutro je u toje", aludirajući na Ekrema, Filipa i Staniju. Oni su diskutovali da li je najzad pao prvi seks na Farmi, misleći na Filipa i Staniju.

- Zateko sam ih zajedno - reče Ekrem.

- Oni su se ljubakali i gledali da ih niko ne vidi. Bilo žestoko. Izgleda da je bilo seksa - rekao je Era.

- Ja kad sam otišo kod nje, četiri mi sina, čovek bio u krevetu - rece Ekrem

- Filip se napalio na Milicu Pavlović - zaključio je Era.

- Ne mogu ja da kažem Staniji sad bila u seksu sa njim. Ona nikada više neće moći da bide. Ide joj rejtinh ap kad je sa mnom, ali sad više neće moći - rekao je Ekrem.

Era je još dodatno zakuvao situaciju time što je opisao Ekremu zvuke koje je proizvodio krevet dok su Filip i Stanija imali seks.

22:21 - Rule napušta farmu, Gocu čekaju novi "zadaci"

- Farmer koji, nažalost, mora da napusti imanje je Rule- rekao je Ognjen.

Muzičar je imao 17, 37% glasova publike, dok je glumica posle dupliranja imala čak 82, 63% glasova. Rule se pozdravljao sa farmerima i krenuo put Šimanovaca. Pobeda je Goci naterala suze na oči, pa je uplakana primala čestitke.

- Faktor znanja i faktor sreće- ipak su vasi glasovi presudni- prokomentarisala je voditeljka Aleksandra Jeftanović. Samo što mi znanje nismo primetili.

22:13 - Goco i Rule, šta znate o kokoškama Principijelna glumica

Duelisti su se pošteno obrukali u areni. Ognjen im je postavio skoro sva pitanja, jer oni nijedno nisu znali. Glumica je rekla da je svako znala, ali da odbila da odgovara iz principa. Nisu znali koliko se kilograma perja dobija od 1000 kokošaka, takođe nisu znali šta je kelj, a ni šta je melioracijsko ukrštanje... Pošto im je Ognjen postavio deset pitanja koja nisu znali, Ognjen je rekao da imamo pobednika, jer su takva pravila. Ovo se slobodno moglo nazvati kvizom neznanja. Čeka se proglašenje pobednika.

22:03 - Poslednji okršaj farmera

Duelisti su ušli u Arenu, najpre Goca Bjelica, a zatim i Rule. Na pitanje Ognjena Amidžića upućeno Goci da li je učila, kratko je odgovorila da nije ni "pipnula" ali da, budući da je završila "neke škole i izdala jednu knjigu", možda ce znati i po koji odgovor. Takođje je iskoristila priliku da se zahvali doktorki koja joj je u toku današnjeg dana dostavila kapi za oči, pa kako kaže, više nije imala problema sa prašinom. Na taj način je prebacila Mikiju Mećavi zbog štapića koji joj je dao, obrazlozivši svoj glas time da je stalno bolesna, te da joj smeta prasina. Rule je ušao sa osmehom u arenu, pozdravio sve prisutne farmere kao i gledaoce kraj malih ekrana i rekao da duel može da počne.

22:00 - Rule nije imao taktiku

Zoran Jakovljević je ubeđen da ce njegov prijatelj ostati na imanju. Kaže da nije imao taktiku iako se godinama nalazi na estradi, da je čovek koji se nikada nije koristio lukavstvima. Zbog svega ovoga Zoran je ubeđen da će Rule pobediti.

21:54 - Goca i Rule u izolaciji: Neka pobedi bolji Glumica želi da ostane, muzičar razočaran nominacijom

Goca i Rule su iz izolacije poručili da bi trebalo da pobedi bolji takmičar. Njemu će nedostajati "svi momci i dobra zabava", a Goci "krava i telad". Gordana smatra da nije dobra reklama ako ona bude bila izbačena, a Ruletu je svejedno.

On šalje poruku svim glasačima da odluče ko je bolji, on će odluku prihvatiti. Goca ističe: "Neka glasa svako iz svog srca".

21:49 - Gazda vredniji od farmera

Miki Mećava koji se oprašta od svog gazdovanja smatrao je da je bio vredniji od svih farmera, ali da njegovo zalaganje nije bilo dovoljno, pa ekipa u Lisovićima nije uradila koliko je mogla u protekloj nedelji.

21:44 - Stanija i glumica napravile haos Starleta nas uverava da su njene grudi prirodne

Straleta se sasvim slobodno presvlačila u ostavi, i kameri pokazivala grudi. Više puta. Ništa manje nije bila ni duelista večerašnji. Goca glumica koja se rado ljubila sa Ekremom, Erom i pipkala sa Duletom.

21:34 - Burna druga nedelja

Večeras ćemo otkriti da li se gledaocima više dopalo "slobodnije " ponašanje Gordane Bjelice ili suzdržanost Zorana Jankovića Ruleta. Kako je voditeljka Aleksandra Jeftanović na početku emisije rekla, iako je prošlo samo 12 dana, na Farmi se toliko toga dogodilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Farma": Rule drugi farmer koji je napustio imanje u Lisovićima

Izvor: Blic, 31.Mar.2013

Publika je odlučila, muzičar Zoran Janković Rule večeras je napustio Farmu. Veću naklonost gledalaca imala je glumica Gordana Bjelica koja je i izrazila veću želju da nastavi takmičenje. ..22:38 - Ekrem otkrio: Stanija i Filip su imali seks Starleta i maneken sve "prisniji"..Pregled dana je tekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.